Modulaire Touch-Screen Doseerpomp

Modulaire touch screen doseerpomp

De Modular Touch-Screen Dispensing Pump is een veelzijdig doseer slangenpomp-systeem. Het pompsysteem bestaat uit een digitale controller met Touch-screen, een pompaandrijving en wordt geleverd met minimaal 1 Masterflex Easy-Load 2 pompkop.

Advies/Prijsaanvraag

Er kunnen 50 verschillende programma’s met maximaal 20 stappen per programma in het geheugen worden opgeslagen. De programma’s zijn eenvoudig in te stellen middels het Touch-screen display. Het display geeft duidelijk de functies en mogelijkheden per programmastap weer.
De programma’s zijn in een computer op te slaan. Om extra ruimte te besparen is de controller op zijn kant te plaatsen, waarbij het display meedraait.

  • Instelbaar toerental: 0,02–375 rpm
  • Instelbaar debiet: 1 µl–2 l/min
  • Spoelfunctie
  • Instelbare draairichting
  • Extern aanstuurbaar
  • Schermvergrendeling
  • IP rating 33
  • Afmetingen bediening: 22,9 x 7,6 x 19,7 cm
  • Afmetingen motorunit: 11,1 x 15,2 x 25,4 cm
  • 100–240 VAC

Het Modular Touch-Screen Dispensing pompsysteem is eenvoudig in te stellen met behulp van het Touch-screen display en veel complexe programma’s kunnen in de controller, dus zonder computer, ingevoerd worden. Om wijzigingen in een programma te voorkomen is het Touch-screen scherm te vergrendelen.

Eén van de geavanceerde opties van het pompsysteem is onder andere om programma’s met elkaar te koppelen. Het voordeel hiervan is dat (deel)processen op elkaar afgestemd kunnen worden. Ook is de controller voorgeprogrammeerd met alle debieten van de passende Masterflex slangmaten.

De programma’s kunnen niet alleen naar en van de computer gestuurd worden, maar ook naar een andere pomp. Ieder programma kan maximaal 20 stappen bevatten, waarbij tijdens het uitvoeren van een programma ook stappen herhaald kunnen worden. Er zijn diverse programma opties, zoals instellen van verschillende soorten debieten en het verpompen van vloeistoffen per volume of tijd. Het verpompen kan continu, versneld, stapsgewijs, pulserend, pauzerend etc. Het in te stellen debiet is afhankelijk van de gebruikte pompkop(pen) en slangmaat.

De pompslang kan gekalibreerd worden op basis van volume en met behulp van de controller eenvoudig worden uitgevoerd.

De pomp is te bedienen met een voetschakelaar.

Artikelnummers

07582-00

Modular Touch-Screen Dispensing Pump
met 1 Masterflex Easy-Load-2 pompkop

0,001 – 1500 ml/min

07582-10

Modular Touch-Screen Dispensing Pump
met 2 Masterflex Easy-Load-2 pompkoppen

0,001 – 1250 ml/min per kanaal

07582-20

Modular Touch-Screen Dispensing Pump
met 1 Materflex Easy-Load-2 dual channel pompkop

0,001 – 500 ml/min per kanaal

Accessoires

74906-92

Voetschakelaar